Search
Close this search box.
Photo_Chatzistelios

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δρ. Γεώργιος Χατζηστέλιος

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο κ. Χατζηστέλιος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και Διδάκτωρ Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με διδακτορική διατριβή στη «Διαχείριση της Εταιρικής Γνώσης ως Εργαλείο Ανάπτυξης και Βελτίωσης Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας» της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. 

Είναι ΕΔΙΠ Α’ Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση Ποιότητας». Από το 2007 έως σήμερα κατέχει τη θέση του Υπεύθυνου Διαχείρισης Ποιότητας στο Μετροτεχνικό Εργαστήριο Δοκιμών του Τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ που διαπιστεύθηκε κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO / IEC 17025:2005.  

Διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου «Διαχείριση Τεχνολογίας Ποιότητας» και συγκεκριμένα στη θεματική ενότητα «ΔΙΠ61: Ειδικά Θέματα για την Ποιότητα». Συμμετέχει στη διδασκαλία του μαθήματος «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας» στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «AthensMBA» που συνδιοργανώνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμμετέχει επίσης στη διδασκαλία του μαθήματος «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας» που διδάσκεται στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμοσμένες Μαθηματικές Επιστήμες» και οργανώνει η Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ και στο μάθημα «Κανονισμοί – Προδιαγραφές Διασφάλισης Ποιότητας» που διδάσκεται στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμοσμένη Μηχανική» που οργανώνει η ίδια Σχολή.

Επίσης, συμμετέχει στη διδασκαλία των μαθημάτων «Διοίκηση Ποιότητας», «Οργάνωση Παραγωγής και Διοίκηση Επιχειρήσεων Ι» και «Βάσεις Δεδομένων» που παρέχονται στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. 

Έχει συμμετάσχει σε σημαντικά ερευνητικά έργα εθνικής και ευρωπαϊκής χρηματοδότησης και έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια.

Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Μελέτης, Εγκατάστασης και Διαχείρισης Συστημάτων Ποιότητας, Επιχειρησιακής Συνέχειας, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Ενεργειακής Διαχείρισης, Διαχείρισης της Ασφάλειας και της Υγείας στην Εργασία, καθώς έχει συμμετάσχει σε πλειάδα έργων ανάπτυξης, εγκατάστασης, και υποστήριξης συστημάτων διαχείρισης για σημαντικές ελληνικές βιομηχανίες και εταιρείες. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εταιρίες: ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ (FULGOR ΑΕ), ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (ΤΕΡΝΑ Α.Ε.), ΜΟΝΟΤΕΖ Α.Ε.Β.Ε., TOYOTA Ελλάς, SHELMAN SA, SPRAY PACK SA, Credible Services ΑΕ, κ.α.

Τέλος, είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 

Προγράμματα στα οποία είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος