Search
Close this search box.

Γενικές πληροφορίες

Δρ. Φραγκούλης Δ. Κρόκος

Βιογραφικό Σημείωμα

Δρ. Φραγκούλης Δ. Κρόκος.  

Ο κ. Κρόκος είναι Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τυποποίησης του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΣΥΠ/ΕΛΟΤ). Είναι Χημικός (ΕΚΠΑ), με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία (MSc, PhD) στην Αναλυτική Χημεία – Χημεία Τροφίμων.

Από το 2004 διδάσκει, ως Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)» (2004 – 2018) και στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ)» (2019- ) του ΕΑΠ.

Έχει διατελέσει Συντονιστής επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Συστημάτων Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP) και Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. 

Είναι εισηγητής σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε θέματα ποιότητας, συστημάτων διαχείρισης και συστημάτων διαχείρισης διακινδύνευσης και έχει επιβλέψει πλήθος διπλωματικών εργασιών σε μεταπτυχιακό επίπεδο. 

Είναι εισηγητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με θέματα τυποποίησης, υποδομών ποιότητας, συστημάτων διαχείρισης της ποιότητας, διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (HACCP) και διαχειριστικής επάρκειας. 

Προγράμματα που διδάσκει